GIRA Gateway DALI laditeľný WH Plus KNX 210800

Kód: 39907
814,10 € 678,40 € bez DPH
Info cez telefón - prosíme o kontaktovanie
Môžeme doručiť do:
20.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia doručenia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 zákazníkov nás doporučuje na základe recenzií
Vlastné sklady
Vlastné sklady
Viac ako 1 500 000 produktov na našich skladoch

Podrobný popis

GIRA Bramka DALI Tunable WH Plus KNX 210800

GIRA Gateway DALI laditeľný WH Plus KNX 210800

Myslieť na budúcnosť a zabezpečiť pokrok: moderná technológia vybavenia budov zlepšuje kvalitu života vďaka inteligentným funkciám. S novým systémom inteligentného domu Gira KNX možno ľahko dosiahnuť väčší komfort, vyššiu bezpečnosť a energetickú účinnosť.

Kluczowe cechy

Kľúčové vlastnosti

Brána DALI Tunable White Plus umožňuje ovládanie osvetlenia na základe technológie DALI, ktorá sa široko používa v profesionálnych osvetľovacích zariadeniach. Táto technológia umožňuje individuálne ovládanie každého svetelného zdroja, vďaka čomu je možné jemne doladiť farbu a intenzitu svetla v miestnostiach. Vďaka tomu je možné vytvárať rôzne svetelné scény, ktoré ovplyvňujú atmosféru a nálady v miestnostiach.

Jednou z najdôležitejších funkcií brány DALI Tunable White Plus je jej schopnosť riadiť osvetlenie z hľadiska nastavenia teploty farieb (tzv. laditeľná biela). Používateľ má úplnú kontrolu nad teplotou farby svetla, čo znamená, že môže osvetlenie prispôsobiť rôznym situáciám a potrebám. To môže zahŕňať teplé svetlo pre viac relaxačnú atmosféru, neutrálne biele svetlo pre prácu alebo štúdium a dokonca aj studené svetlo pre zvýšenú koncentráciu a stimuláciu.

Kľúčové vlastnosti

  1. Kompatibilita so štandardom DALI a DALI-2: brána je kompatibilná s oboma štandardmi, čo znamená, že môže pracovať s rôznymi zariadeniami DALI.
  2. Ovládanie svietidiel a zariadení DALI v inštaláciách KNX: brána umožňuje ovládať až 64 svietidiel alebo iných zariadení DALI pomocou systému KNX. To umožňuje vytvárať a prispôsobovať rôzne svetelné scény.
  3. Nastavenie teploty farieb: Používateľ môže nastaviť teplotu farieb pomocou funkcie relatívneho alebo absolútneho stmievania, ako aj pomocou scén a efektov.
  4. Bezpečnostné prvky: Brána je vybavená bezpečnostnými prvkami, ako je ochrana proti skratu, prepätiu a preťaženiu. Vďaka nim je systém chránený pred poškodením a poruchami.
  5. Skupinové a individuálne adresovanie: brána umožňuje skupinové adresovanie až 32 nezávislých skupín DALI a individuálne adresovanie až 64 kanálov zariadení DALI. Používateľ môže ovládať svietidlá v skupinách aj individuálne prostredníctvom telegramov KNX.
  6. Centrálne ovládanie a komunikácia: brána umožňuje centrálne ovládanie všetkých pripojených komponentov DALI prostredníctvom funkcie Broadcast. Používateľ môže tiež sledovať stav pripojenia a jasu a dostávať spätnú väzbu o chybách, skratoch a výpadkoch napájania.
  7. Scény a svetelné efekty: brána umožňuje vytvárať a ovládať až 16 svetelných scén a implementovať dynamické svetelné efekty s až 16 stupňami efektu. Je možné časovo naprogramovať spustenie a zastavenie efektov, čo umožňuje automatickú zmenu svetiel v určitých časoch a dňoch v týždni.

Standard KNX

Štandard KNX

KNX je komunikačný štandard pre systémy inteligentných domov a budov. Je založený na otvorenom protokole, ktorý umožňuje integráciu rôznych elektrických zariadení a riadiacich systémov do jednej ucelenej siete. Pomocou KNX je možné riadiť osvetlenie, vykurovanie, klimatizáciu, žalúzie, alarmy a mnohé ďalšie aspekty inteligentného domu alebo budovy. KNX poskytuje flexibilitu a škálovateľnosť, umožňuje pridávanie a odstraňovanie zariadení a ich konfiguráciu bez zásahu do elektrickej inštalácie. To umožňuje používateľom prispôsobiť svoje systémy meniacim sa potrebám a preferenciám. Okrem toho je KNX univerzálny a podporuje rôzne prenosové médiá, ako sú bežné káble, vlnovody alebo bezdrôtové riešenia. Vďaka tomu je KNX obľúbenou voľbou v oblasti automatizácie budov, ktorá ponúka pokročilé možnosti riadenia, úspory energie a pohodlie.

Technické údaje

Médium KNX: TP256

Menovité napätie

- AC: AC 110 až 240 V, 50/60 Hz

- DC: DC 110 až 240 V

Spotreba energie: max. 3 W

Konektory

- KNX: Spojovací a odbočný konektor

- DALI: Skrutkové svorky

Dĺžka kábla medzi bránou a zariadením

- Ø 1,5 mm²: max. 300 m

- Ø 1,0 mm²: max. 238 m

- Ø 0,75 mm²: max. 174 m

- Ø 0,5 mm²: max. 116 m

Prierez prípojky: max. 4 mm²

Okolitá teplota: -5 °C až +45 °C

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: