Reléový pohon GIRA 1x 16 A PT vstupný zásobník. 3x KNX 506100

Kód: 39896
180,70 € 150,60 € bez DPH
Skladom (3 ks)
Môžeme doručiť do:
13.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia doručenia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 zákazníkov nás doporučuje na základe recenzií
Vlastné sklady
Vlastné sklady
Viac ako 1 500 000 produktov na našich skladoch

Podrobný popis

Myślenie perspektywiczne i komfort

Perspektívne myslenie a pohodlie

Moderná technológia vybavenia budov zlepšuje kvalitu života vďaka inteligentným funkciám. S novým systémom inteligentného domu Gira KNX možno ľahko dosiahnuť väčší komfort, vyššiu bezpečnosť a energetickú účinnosť.

Uniwersalny przekaźnik podpuszkowy GIRA

Univerzálne podskupinové relé GIRA

Podpovrchový reléový pohon 1x 16 A od spoločnosti GIRA je zariadenie na spínanie elektrických spotrebičov. Má tri binárne vstupy na pripojenie bežných spínačov, tlačidiel a snímačov pohybu s bezpotenciálovými kontaktmi. Tieto vstupy sa používajú na ovládanie iných aktuátorov Gira One alebo na zaznamenávanie stavových hlásení.

Jeden zo vstupov možno použiť na pripojenie externého snímača teploty. Zariadenie umožňuje programovanie a uvedenie do prevádzky pomocou softvéru Gira Project Assistant (GPA) od verzie 5.0, ktorá je k dispozícii od marca 2023, alebo softvéru ETS pre protokol KNX. Okrem toho zariadenie poskytuje šifrovaný prenos údajov medzi zariadeniami Gira One.

Funkcie zariadenia

Podpovrchový reléový pohon GIRA 1x 16 A ponúka rôzne funkcie, napríklad tienenie a vetranie. Umožňuje tiež výber režimu kontaktu NO alebo NC a nastavenie oneskorenia zapnutia alebo vypnutia.

Jednou z funkcií zariadenia je osvetlenie schodiska, kde je možné dodatočne nastaviť čas predčasného varovania. Parametrizovať je možné aj rôzne spínacie funkcie, napríklad osvetlenie, zásuvky, garážové dvere, otváranie dverí a funkcie spínacích kontaktov na prenos potreby tepla do tepelného čerpadla.

Funkcia garážových dverí umožňuje nastaviť čas zatvorenia relé, rovnako ako funkcia otvárania dverí. Zariadenie umožňuje aj konfiguráciu prevádzky s jedným alebo dvoma kolískovými tlačidlami a pripojenie kolískových tlačidiel, detektorov pohybu a detektorov prítomnosti.

Pomocou tohto zariadenia možno pohodlne ovládať skupinu spínacích, stmievacích, tieniacich a vetracích zariadení. Okrem toho je možné kontrolovať stav spínacích kontaktov snímačov mrazu, jasu alebo dažďa s cieľom chrániť tieniace a vetracie zariadenia pred poveternostnými vplyvmi.

Reléový aktor GIRA 1x 16 A podpovrchový umožňuje aj kontrolu stavu okenných a dverových kontaktov a vizualizáciu stavu týchto kontaktov v aplikácii Smart Home. Takisto je možné ovládať prepínanie režimu vykurovania/chladenia na tepelnom čerpadle

Standard KNX

Štandard KNX

KNX je komunikačný štandard pre systémy inteligentných domov a budov. Je založený na otvorenom protokole, ktorý umožňuje integráciu rôznych elektrických zariadení a riadiacich systémov do jednej ucelenej siete. Pomocou KNX je možné riadiť osvetlenie, vykurovanie, klimatizáciu, žalúzie, alarmy a mnohé ďalšie aspekty inteligentného domu alebo budovy. KNX poskytuje flexibilitu a škálovateľnosť, umožňuje pridávanie a odstraňovanie zariadení a ich konfiguráciu bez zásahu do elektrickej inštalácie. To umožňuje používateľom prispôsobiť svoje systémy meniacim sa potrebám a preferenciám. Okrem toho je KNX univerzálny a podporuje rôzne prenosové médiá, ako sú bežné káble, vlnovody alebo bezdrôtové riešenia. Vďaka tomu je KNX obľúbenou voľbou v oblasti automatizácie budov, ktorá ponúka pokročilé možnosti riadenia, úspory energie a pohodlie.

Technické údaje

Menovité napätie: DC 21 až 32 V SELV

Pripojiteľnosť: AC 250 V, 16 AX

Maximálny spínací prúd: 800 A (200 µs), 165 A (20 ms)

Gira One Medium: Twisted-Pair (TP),

YCYM 2 x 2 x 0,8

Skúšobné napätie: 4 kV (zbernicový kábel KNX/EIB)

Konektory

- Zbernica Gira One/KNX: pripojovacie svorky pre ovládací kábel

- Vstupy: Pripojovacie svorky pre ovládací kábel

- Zaťaženie: Skrutkové svorky

Prierez prípojky: max. 4 mm²

Vstupy

- Číslo: 3

Typ vstupu: bezpotenciálový

Vzorkovacie napätie

- Sekundárne vstupy: cca 5 V

Celková dĺžka

- Sekundárny kábel: max. 10 m

Napájanie pripojenia

- Ohmická záťaž: 2500 W

- Kapacitné zaťaženie: 16 A, max. 140 µF

- Motory (uzávierka alebo ventilátor): 1380 W

- Žiarovky: 2300 W

- Halogénové žiarovky 230 V: 2300 W

- Žiarivky, kompenzované paralelne: 1160 VA

- Vysokonapäťová LED žiarovka: typ. 400 W

- vinutý transformátor: 1200 VA

- Trafo Tronic: 1500 W

- Žiarivky, nekompenzované: 1000 VA

- Žiarivky,

systém pripojenia Duo: 2300 VA

Okolitá teplota: -5 °C až +45 °C

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: