GIRA tlačidlový senzor 2x KNX System 55 čisto biely m KNX ONE 517327

Kód: 39494
161,20 € 134,30 € bez DPH
Skladom (12 ks)
Môžeme doručiť do:
9.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia doručenia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 zákazníkov nás doporučuje na základe recenzií
Vlastné sklady
Vlastné sklady
Viac ako 1 500 000 produktov na našich skladoch

Podrobný popis

Myślenie perspektywiczne i komfort

Perspektívne myslenie a pohodlie

Moderná technológia vybavenia budov zlepšuje kvalitu života vďaka inteligentným funkciám. S novým systémom inteligentného domu Gira KNX možno ľahko dosiahnuť väčší komfort, vyššiu bezpečnosť a energetickú účinnosť.

Tlačidlový senzor pre systémy KNX a GIRA ONE

Tlačidlový snímač 2x KNX System 55 Gira One/KNX je univerzálne zariadenie, ktoré ponúka celý rad funkcií a možností ovládania. Je vybavené integrovaným snímačom teploty, ktorý umožňuje presné meranie teploty v miestnosti. Zariadenie sa programuje a uvádza do prevádzky pomocou Gira Project Assistant (GPA) od verzie 5.0 alebo ETS pre systém KNX, čo zabezpečuje jednoduchú konfiguráciu a personalizáciu.

Jednou z hlavných výhod tohto tlačidlového snímača je šifrovaný prenos údajov medzi zariadeniami, ktorý zaručuje bezpečnú komunikáciu. Vďaka tomu je možné ovládať rôzne funkcie, ako je spínanie spotrebičov (napr. svetiel, elektrických zásuviek, čerpadiel), stmievanie osvetlenia, ovládanie tieniacich a vetracích zariadení (žalúzie, rolety, strešné okná, kupolové svetlíky, markízy) a pohodlné skupinové ovládanie.

Tlačidlový snímač podporuje aj vyvolanie variantov svetelných scén a v kombinácii so zariadením Gira G1 ho možno použiť ako tlačidlo osvetlenia schodiska alebo tlačidlo zvončeka. Okrem toho umožňuje ovládanie zvukových zariadení systému Sonos, prijímačov hue a prijímačov eNet. K dispozícii je aj funkcia otvárania dverí alebo garážových brán.

Dopasuj wygląd do swoich potrzeb.

Prispôsobte vzhľad svojim potrebám.

Tlačidlový snímač je kompatibilný so všetkými rámami systému 55, čo používateľovi poskytuje široký výber štýlov, farieb a textúr, aby si mohol zariadenie prispôsobiť svojim osobným potrebám a preferenciám. Vďaka tejto flexibilite je ľahké vytvoriť v miestnosti harmonickú estetiku, ktorá dokonale ladí s dizajnom interiéru.

Na personalizáciu si môžete objednať ďalšie klávesy. Prekrytia sú k dispozícii v širokej škále farieb, takže si môžete vybrať preferovaný odtieň. Okrem toho je možné prekrytia ozdobiť piktogramami, ktoré uľahčujú identifikáciu a ovládanie jednotlivých funkcií.

To dáva používateľovi úplnú slobodu prispôsobiť vzhľad tlačidlového snímača svojmu vkusu a potrebám a zároveň zabezpečiť súlad s ostatnými elektrickými prístrojmi v miestnosti.

Indikátor LED

  • Nastavenie jasu stavového svetla LED v 5 krokoch a vypnutie.
  • Nastavenie farby stavového svetla LED (červená, zelená, modrá).
  • Výber funkcie LED kontrolky stavu v závislosti od funkcie tlačidla: vždy vypnuté, vždy zapnuté, potvrdenie jazdy alebo indikácia stavu.

Prevádzkové funkcie

Tlačidlový snímač 2x KNX System 55 Gira One ponúka aj funkciu Boost, ktorá umožňuje okamžité zapnutie maximálneho výkonu spotrebičov, čo môže byť užitočné v situáciách vyžadujúcich okamžité osvetlenie alebo zvýšenú účinnosť.

Okrem toho je tlačidlový snímač vybavený indikátorom LED, ktorého jas a farbu možno prispôsobiť. Svetelný indikátor stavu LED možno nastaviť na jednu z piatich úrovní jasu a vybrať farbu (červená, zelená, modrá). Funkciu svetelného indikátora stavu LED možno tiež konfigurovať podľa funkcie tlačidla, čo umožňuje nepretržité zapnutie, vypnutie, potvrdenie spustenia alebo indikáciu stavu.

V kontexte funkcie tlačidla KNX sa snímač tlačidla správa ako tlačidlo KNX s integrovaným portom zbernice.

Postaw pierwszy krok z GIRA ONE

Urobte prvý krok s GIRA ONE

Možno použiť v systémoch KNX a GIRA ONE

Gira One je pokročilý systém inteligentnej domácnosti, ktorý integruje rôzne funkcie a zariadenia do jedného intuitívneho rozhrania. Systém Gira One ponúka komplexné riešenia na ovládanie osvetlenia, roliet, vykurovania, chladenia, ako aj na monitorovanie a správu energie.

Jednou z kľúčových súčastí systému Gira One je ovládací panel, ktorý umožňuje úplné ovládanie všetkých pripojených zariadení. Pomocou technológie KNX systém Gira One zabezpečuje spoľahlivú a bezpečnú komunikáciu medzi jednotlivými komponentmi.

Používateľské rozhranie systému Gira One bolo navrhnuté tak, aby sa ľahko používalo a bolo esteticky príťažlivé. Pomocou dotykovej obrazovky môže používateľ jednoducho ovládať rôzne funkcie v domácnosti, vytvárať svetelné scény, nastavovať teplotu a sledovať spotrebu energie.

Systém Gira One ponúka aj možnosť integrácie s inými inteligentnými zariadeniami a platformami, ako sú hlasoví asistenti alebo audio systémy. Používatelia tak môžu vytvárať personalizované scenáre a automatizácie, ktoré vyhovujú ich preferenciám a životnému štýlu.

Dôležitým prvkom systému Gira One je aj dôraz na bezpečnosť. Systém ponúka funkcie monitorovania a alarmu, ktoré umožňujú používateľovi kontrolovať svoj dom aj na diaľku. Okrem toho systém Gira One poskytuje ochranu údajov a súkromia, čo je v dnešnom integrovanom svete dôležité.

Technické údaje

Gira One Medium: Twisted-Pair (TP),

YCYM 2 x 2 x 0,8

Médium KNX: TP256

Skúšobné napätie: 4 kV (zbernicový kábel KNX/EIB)

Pripojenie

- Gira One: Pripojenia križovatiek a odbočiek

- KNX: Spojka a odbočná spojka

Trieda ochrany: III

Montážna hĺbka: 15 mm

Okolitá teplota: -5 °C až +50 °C

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: