TELEVÍZNE ANTÉNY 80 CM BRIGHT ALU ref. 790512

Kód: 46553
158,10 € 131,80 € bez DPH
Skladom (5 ks)
Môžeme doručiť do:
2.5.2024
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Garancia doručenia
Garancia doručenia
nepoškodeného tovaru
Overený obchod
Overený obchod
Viac než 1000 zákazníkov nás doporučuje na základe recenzií
Vlastné sklady
Vlastné sklady
Viac ako 1 500 000 produktov na našich skladoch

Podrobný popis

TELEVÍZNE ANTÉNY 80 CM BRIGHT ALU ref. 790512

Hliníková offsetová anténa Classic Line 75x80 cm.

  • Odsunutá satelitná anténa s priemerom 80 cm značky Televes je dokonalým riešením pre všetkých nadšencov satelitnej televízie.
  • Bez ohľadu na to, či už si chcete vychutnať široký výber televíznych kanálov, sledovať športové programy vo vysokej kvalite alebo prijímať signál z rôznych satelitov, tento model antény je na tento účel ideálnym nástrojom . Poskytne vám w čistý a neskreslený satelitný signál .
  • Satelitná anténa Televes s priemerom 80 cm je navrhnutý pre optimálny výkon a spoľahlivosť. Je vyrobený z vysokokvalitných materiálov, aby poskytoval robustnú a odolnú konštrukciu, ktorá je odolná voči poveternostným podmienkam vrátane vetra a dažďa.
  • Satelitná anténa s odsadeným dizajnom znamená, že hlavný reflektor antény je posunutý od osi základne, aby sa minimalizovalo rušenie odrazenými signálmi .
  • Satelitná anténa 80 cm posunutá vďaka svojej všestrannosti môže prijímať signály z viacerých satelitov, čo umožňuje prispôsobiť anténu podľa preferencií používateľa a prijímať programy z rôznych častí sveta .

Spoločnosť Televés je globálny technologický líder, ktorý navrhuje, vyvíja a vyrába riešenia pre telekomunikačnú infraštruktúru v domácnostiach, budovách a mestách.

Značka Televés predstavuje základné piliere a hodnoty spoločnosti. Po viac ako 50 rokoch činnosti sa značka Televés stala synonymom vášne pre kvalitu. Značka Televés je od roku 1958 registrovanou ochrannou známkou na celom svete a vďaka dokumentácii na medzinárodnej úrovni sa stala jednou z popredných značiek v Španielsku.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: